Treceți la conținutul principal

Spune NU constipatiei cu LAXASALM, remediu natural de la Ayurmed.


        Constipatia iti da batai de cap si dureri de burta? Spune NU constipatiei cu LAXASALM, produs ayurvedic, 100% natural, din plante medicinale indiene.

       LAXASALM este un supliment alimentar de la AYURMED, care combate constipatia si disconfortul abdominal asociat, normalizeaza tranzitul, restabileste frecventa si consistenta scaunelor si mentine echilibrul florei intestinale.

       Avand in componenta ingrediente naturale, cum ar fi: haritaki, senna, anason si guma acacia, trateaza problemele tranzitului intestinal intr un mod natural si eficient.


        HARITAKI este un laxativ natural care normalizeaza tranzitul intestinal si reduce balonarea si durerile abdominale asociate, stimuland apetitul si mentinand sanatatea sistemului hepatobiliar.

         SENNA este un laxativ care stimuleaza peristaltismul intestinal, fiind benefica in caz de constipatie determinata de viata sedentara, alimentatie dezechilibrata, administrarea de medicamente, aport insuficient de lichide si neglijarea procesului de defecatie.

      ANASONUL datorita continutului de uleiuri volatile, are efect usor laxativ, spasmolitic si antibacterian, mentinand echilibrul florei intestinale, sustinand digestia, calmand balonarile si disconfortul abdominal asociat constipatiei.
 

         Orice om s a luptat macar o data in viata cu constipatia. Constipatia este un simptom, nu o boala si se manifesta prin evacuarea rara sau cu dificultate a continutului intestinal. Constipatia este suspectata atunci cand intervalul dintre scaune depaseste 3 zile sau daca scaunele au consistenta crescuta si sunt eliminate cu dificultate sau cu durere. Constipatia se poate datora unor cauze multiple, principala cauza fiind o alimentatie neadecvata, o dieta nesanatoasa.

          Constipatia poate cauza diverse probleme ale tranzitului intestinal: dureri abdominale, indigestie, ficat obosit, balonari, gaze, anxietate, hemoroizi, imunitate scazuta, cearcane, dureri de cap, cancer de colon, prolaps rectal, inflamatii intestinale, disbioza, diverticuloza, rectita, placa mucoida, lipsa poftei de mancare, greturi, varsaturi, oboseala cronica, astenie, colita, scadere in greutate, fisuri anale, rectococel, insomnii, respiratie urat mirositoare, miros neplacut al corpului, autointoxicare, obstructii intestinale, dilatarea sfincterului anal, coborarea planseului perineal, piele palida precum si alte probleme ale pielii. Toate acestea le putem trata sau si mai bine, le putem evita, cu ajutorul tabletelor LAXASALM, remediu constipatie, de la Ayurmed.

         LAXASALM se administreaza cate 1-2 tablete pe zi, in cazul copiilor de peste 14 ani si cate 2-3 tablete pe zi, ptr adulti, de preferinta seara, inainte de culcare, timp de maxim 10 zile si se poate relua dupa o pauza de 7-10 zile.

#Brander #Laxasalm #Ayurmed #Natural #PlanteMedicinaleIndiene #RemediuConstipatie #SuplimentAlimentarAyurvedic #TranzitIntestinalNormal

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Marea de la munte

     A venit vara si bine-mi pare, eu ma pregatesc sa merg la mare... la marea de la munte! Pentru ca-mi place sa imbin utilul cu placutul si pentru ca am un bebe de doar 1 an jumatate, anul acesta am hotarat sa ma relaxez impreuna cu familia, in statiunea Colibita.      De ce spun ca imbin utilul cu placutul? Pentru ca bebe are nevoie de aer curat, de munte, iar eu si tati vrem soare, mare, plaja si nisip. Cum bebe e inca micut pentru a-l expune aglomeratiei, agitatiei si caldurii de pe litoralul romanesc, iar o calatorie in afara tarii este exclusa macar pana pe la varsta de 2 ani, am incercat sa impacam "si capra si varza", cum bine spune o vorba veche din popor. Mergem la Colibita- marea de la munte!      Colibita este o statiune din judetul Bistrita Nasaud, situata la o altitudine de 900 metri intre muntii Bargaului si Calimani si se spune despre ea ca este singurul loc din Romania in care aerul este la fel de curat si pur ca cel din muntii Alpi, fiind foarte bo

Apa micelara Sensibio H2O Bioderma

Promiteam zilele trecute articol despre Sensibio H2O de la Bioderma, una dintre cele mai bune ape micelare, as spune eu. Apa micelara vine in 4 variante Sensibio H2O, Sebium, Hydrabio si Sensibio AR, deci... de toate ptr toata lumea. Eu, momentan ma bucur de eficacitatea lui Sensibio H2O dar recunosc ca ma tenteaza si Hydrabio. O voi incerca si pe aceea si va voi povesti cu siguranta.  Acum, sa va scriu 2-3 cuvinte despre Sensibio H2O. Dupa cum ii spune si numele, este o apa micelara special conceputa ptr tenul sensibil, prevenind roseata si iritatia. O puteti folosi dimineata ptr a va curata tenul si seara ptr a vi l demachia. Dupa folosire nu este nevoie sa va clatiti cu apa insa puteti tampona tenul cu un prosop ptr a vi l usca. Formula nu contine parabeni, parfum si nici alcool. Poate fi folosita pe toata fata cat si in jurul ochilor fara probleme. Eu o folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de ea ptr ca in afara faptului ca imi curata in profunzime tenul e destul de

Fara hemoroizi cu Hemoroplant

            Daca data trecuta va povesteam despre constipatie si despre problemele pe care aceasta le poate provoca, acum va scriu despre hemoroizi, una dintre multiplele probleme cauzate in principal de constipatie.          Hemoroizii sunt structuri sinusoidale din canalul anal care ajuta la controlul scaunului. Acestia pot fi externi care se prezinta sub forma unor mancarimi in jurul anusului sau interni care se prezinta sub forma de sangerare in timpul defecatiei. Cauzele principale ale aparitiei hemoroizilor sunt: constipatia, diareea, lipsa miscarii, dietele cu continut scazut de fibre, ascita, masa intra-abdominala si sarcina.           Pentru a scapa de hemoroizi avem la indemana solutia simpla, naturala si eficienta,  Hemoroplant- tratament hemoroizi , de la Ayurmed  , tablete din plante medicinale, precum ghimpele paduret, haritaki, coada soricelului, turmeric, cicoare si amaltas.                  Ghimpele paduret ajuta la consolidarea peretilor capilarelor, sp